Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto przypomina muffiny, jest puszyste i wilgotne. Z podanych proporcji wychodzi szczerze mówiąc mało, więc jeśli więcej łakomczuchów w domu proponuję od razu podwoić proporcje.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17610
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4750
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8982
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17610
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4750
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8982
Składniki
Wymieszać sypkie składniki. Zmiksować dynię z jajkami i olejem. Wsypać sypkie i składniki i dokłądnie wymieszać. Ciasto wlać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką formy. Piec 40min w 180st. Posypać cukrem pudrem