Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8710
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8710
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Ciasto: Utrzec jaja całe z pół szkl cukru, dodac śmietanę i zapach.Potem dodac mąkę i pr do piecz. Dobrze wymieszane ciasto wylac do wysmarowanej tłuszczem formy. KRUSZONKA: Wsypac do miski wiórki kokosa, pół kostki margaryny,pół szkl cukru i trochę mąki. Zagnieśc kruszonkę grubą i wyłożyc na ciasto. Piec na złoty kolor ok 40 min w temp 170C.