Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Ciasto: Utrzec jaja całe z pół szkl cukru, dodac śmietanę i zapach.Potem dodac mąkę i pr do piecz. Dobrze wymieszane ciasto wylac do wysmarowanej tłuszczem formy. KRUSZONKA: Wsypac do miski wiórki kokosa, pół kostki margaryny,pół szkl cukru i trochę mąki. Zagnieśc kruszonkę grubą i wyłożyc na ciasto. Piec na złoty kolor ok 40 min w temp 170C.