Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Sypkie produkty wymieszać i podzielić na 3 części.Jedną część produktów sypkich wsypać na dużą foremkę i delikatnie wyłożyć na nie połowę przesmażonych jabłek.Na jabłka znów wsypać równo produkty sypkie i znów rozłożyć przesmażone jabłka.Na jabłka wsypać trzecią część produktów sypkich.
Na wierzch zetrzeć margarynę równomiernie rozkładając na cieście.Piec na złoty kolor.