Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 979
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4055
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 979
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4055
Składniki
Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.
Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !