Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1222
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 423
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1222
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 423
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1299
Składniki
Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.
Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !