Desery Przepis na:
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.
Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

panka 10 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo proste i na pewno smaczne. Spróbuj poprawić jakość fotek. Pozdrawiam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

maksiu 10 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Super bardzo proste trzeba zrobic zabieram do ulubionych pozdrawiam maksiu0 Kto głosował? | Odpowiedz