Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
białka jajek ubijamy na sztywną pianę następnie dodajemy ciągle miksując na małych obrotach słodzik i żółtka wsypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia na koniec dodajemy olej i marchewkę jeśli ciasto jest zbyt gęste można dodać trochę wody pieczemy w piekarniku 180 stopni przez 35-40 minut
na krem: 100 g twarogu półtłustego 100 g serka homo 0% wszystko miksujemy z erytrytolem