Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
białka jajek ubijamy na sztywną pianę następnie dodajemy ciągle miksując na małych obrotach słodzik i żółtka wsypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia na koniec dodajemy olej i marchewkę jeśli ciasto jest zbyt gęste można dodać trochę wody pieczemy w piekarniku 180 stopni przez 35-40 minut
na krem: 100 g twarogu półtłustego 100 g serka homo 0% wszystko miksujemy z erytrytolem