Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Na biszkopt nie podaję przepisu , bo przeważnie każdy robi po swojemu.
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Gdy zaczną tężeć dodać wiśnie. Wyłożyć na biszkopt.
Ser dwa razy zemleć . Jajka utrzeć z cukrem. Dodać do sera. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie. Śmietanę ubić na sztywno połączyć z ostudzoną żelatyną. Dodać do sera. Wymieszać. Wyłożyć na galaretkę. Dowolnie udekorować.