Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 48
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Składniki
Na biszkopt nie podaję przepisu , bo przeważnie każdy robi po swojemu.
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Gdy zaczną tężeć dodać wiśnie. Wyłożyć na biszkopt.
Ser dwa razy zemleć . Jajka utrzeć z cukrem. Dodać do sera. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie. Śmietanę ubić na sztywno połączyć z ostudzoną żelatyną. Dodać do sera. Wymieszać. Wyłożyć na galaretkę. Dowolnie udekorować.