Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto które przypomina lato nawet w zimie
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1284
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3146
Polecam.
Odsłon: 1951
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1284
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3146
Polecam.
Odsłon: 1951
Składniki
z mleka ,żółtka ,cukru waniliowego i mąki ugotować budyń,ostudzić.Masło utrzeć z cukrem pudrem,gdy utarte dodawać ostudzony budyń.i ucierac.Galaretki rozpuścić w 3 szkl. wody ,i do rozpuszczonych dodać truskawki mrożone i odstawić do lekkiego ścięcia.W tortownicy ułożyć warstwę biszkoptów ,na to posmarować połowę masy,znowu warstwa biszkoptów i druga połowa masy.Wylać na wierzch galaretkę z truskawkami i włożyć do lodówki do zastygnięcia. Smacznego.