Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny i smaczny przekladaniec, ktory wszystkim smakuje i szybko znika ze stolu
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 286
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14583
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1712
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16814
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 286
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14583
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1712
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16814
Składniki
biszkopt: bialka ubic z 100 g cukru, dodawac po jednym zoltku i ubijac. make wymieszac z proszkiem i dodawac do masyi wymieszac ciasto wlac do wysmarowanej blaszki 20x40 cm, piec w temp 150 st przez 30 min ciasto makowo-kokosowe: bialka ubic z 210 g cukru wsypac wiorki i mak, ciasto wlac na wysmarowanej tluszczem i wylozonej papierem blaszcze takiej samej jak biszkopt, piec w temp 170 st przez 40 min masa budyniowa: 120 ml mleka wymieszac z zoltkami, 6 lyzek cukru, budyniem i maka, pozostale mleko zogotowac wlac mleko z zoltkami i gotowac jak budyn, mieszac zeby sie nie przypalilo, margaryne utrzec z ostudzonym budyniem