Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych ciastek czekoladowych.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Rozpuść czekoladę w wodnej kąpieli.
Utrzyj razem cukier, masło, czekoladę, jajko, mleko.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
Wylej krążki ciasta na blachę nasmarowaną lub wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 12-15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza