Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych ciastek czekoladowych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Rozpuść czekoladę w wodnej kąpieli.
Utrzyj razem cukier, masło, czekoladę, jajko, mleko.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
Wylej krążki ciasta na blachę nasmarowaną lub wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 12-15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza