Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych ciastek czekoladowych.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1963
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8825
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1963
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8825
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3171
Składniki
Rozpuść czekoladę w wodnej kąpieli.
Utrzyj razem cukier, masło, czekoladę, jajko, mleko.
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
Wylej krążki ciasta na blachę nasmarowaną lub wyłożoną papierem do pieczenia.
Piecz 12-15 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza