Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser świetny dla dzieci,choć nie tylko
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11926
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16336
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5228
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11926
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16336
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5228
Składniki
Przygotować pucharki ,zamoczyć brzegi w soku z cytryny i obtoczyć w cukrze.Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu ,przygotować banany nacinając im buźki jak na obrazku aby przypominały delfiny,zrobić oczka z goździków,włożyć do pucharków ,wsypać ewent.dodatki na dno i zalać galaretką.Schłodzić w lodówce.