Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż, może nie smakuje identycznie jak ta ze sklepu, ale na prawdę jest pyszna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
mleko, cukier i cukier wanilinowy gotować na wolnym ogniu ok 15 minut. Po zestawieniu z ognia dodać margarynę, gdy się rozpuści dodać kakao i mleko w proszku. Wymieszać.
Uwaga! miesza się ją na prawdę ciężko, trzeba się do tego dobrze przygotować:).
Po wymieszaniu otrzymujemy ciągnącą się, brązową masę. Można ją wylać na jakiś półmisek, wyłożony folią, albo wysmarowany lekko tłuszczem. Przechowywać w chłodnym mielscu