Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste, pyszne! Mój mąż powiada, że to dla tych ciastek się ze mną ożenił hehe ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6121
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6121
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać, zagnieść ciasto.
Z ciasta formować kulki i lekko spłaszczać je w dłoniach, układać na suchej blasze. Pieć 15 min. w temperaturze 180 st.
Zamknięte w szczelnym pojemniku mogą "lezeć" nawet 3 tygodnie.
SMACZNEGO!