Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo proste i bardzo szybkie do zrobienia :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8507
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2984
Polecam.
Odsłon: 1748
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8507
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2984
Polecam.
Odsłon: 1748
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Obrać jabłka i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wyłożyć jabłuszka na ciasto i zwinąć jak roladę.
Wierzch można wysmarować białkiem wtedy ciasto ładnie się zrumieni:)
Włożyć do piekarnika i piec w temp.ok 180stopni. Na ok 40 minut