Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11518
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1235
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12092
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2369
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11518
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1235
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12092
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2369
Składniki
Dzielimy ciasto na osiem częsci ,smarujemy rozbełtanym jajkiem.Posypujemy kako,cukrem.
Obieramy gruszki,kroimy w pólksieżyce i układamy na każdej z osmiu części po 4-5 kawałków.Posypujemy cymamonem.
Pieczemy 15-20 min w 180 C,aż ciasto podrośnie i się zarumieni.