Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne:)
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7055
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 20
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 34
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 28
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7055
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 20
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 34
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 28
Składniki
Dzielimy ciasto na osiem częsci ,smarujemy rozbełtanym jajkiem.Posypujemy kako,cukrem.
Obieramy gruszki,kroimy w pólksieżyce i układamy na każdej z osmiu części po 4-5 kawałków.Posypujemy cymamonem.
Pieczemy 15-20 min w 180 C,aż ciasto podrośnie i się zarumieni.