Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co prawda pracochłonne ale warto sie pomęczyć:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14597
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19663
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14597
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19663
Składniki
1 z maki, margaryny i smietany zagnieści ciasto. Rozwałkowa mniej wiecej jak na pierogi. Foremkami do babeczek wykrawac kola, ktore nastepnie nalezy nalepic na zewnetrzna strone babeczki. Literatka wyciąc rowniez kolka z otworkami (tak aby mozna wlozyc nozke) ktore beda pod kapeluszem. szklanka natomiast wyciac kola na nozki. na srodek kazdego kola polozyc marmolade i zwynac formulujac nozke, nastepnie koncowke nozki maczac w bialku i obtoczyc z maku. wszystkie czesci upiec
Mleko z cukrem zagotowac, a w odrobinie mleka rozpuscic budynie i wlac na gotujace sie mleko. Budyń ostudzic i utrzec z maslem i kremem czekoladowym
Każdą glowke grzybka napelnic masa, wlozyc kolko z dziurka i nóżkę
Przygotowac polewe.Zelatyne rozpuscic w 1/4 szklanki wody, margaryne, kakao cukier i rozpuszczczona zelatyne rozpscic ale nie gotowac. Gdy masa przestygnie dac smietane i wymieszac.Tak przygotowana polewa polac głowki gzybkow