Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 851
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 851
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12628
Składniki
1) wszystkie skaldnik zagniesc (z wyjatkiem jablek) 2) ciasto podzielic na pol jedna polowa wylozyc blache 9wczescniej wylozona papierem do pieczenia 3)starte na duzych okach i odcisniete z soku jablka wylozyc na cisto (mozna dodac cynamon i cukier do smaku) 4) druga polowa cista przykryc jablka PIEC OKOLO 60 MIN W TEMPEREATURZE 180 STOPNI