Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie do zrobienia,,smaczne,zawsze się udaje
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem i połączyć - wstawić do lodówki.
Ubić białka dodać cukier i budyń w proszku.
Na dno blachy wyłożyć 3/4 ciasta,na ciasto jabłka następnie pianę z budyniem na koniec porwać resztę ciasta.Piec w temp 200 stopni.Gdy ostygnie lekko polukrować
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 142
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 23
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 142
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 23
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem i połączyć - wstawić do lodówki.
Ubić białka dodać cukier i budyń w proszku.
Na dno blachy wyłożyć 3/4 ciasta,na ciasto jabłka następnie pianę z budyniem na koniec porwać resztę ciasta.Piec w temp 200 stopni.Gdy ostygnie lekko polukrować
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 219
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 209