Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie do zrobienia,,smaczne,zawsze się udaje
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem i połączyć - wstawić do lodówki.
Ubić białka dodać cukier i budyń w proszku.
Na dno blachy wyłożyć 3/4 ciasta,na ciasto jabłka następnie pianę z budyniem na koniec porwać resztę ciasta.Piec w temp 200 stopni.Gdy ostygnie lekko polukrować