Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia i bardzo smaczne:-) U mnie w domu się nim zajadamy:-D
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1251
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1251
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Podzielić na 2 części.
Obrane jabłka zetrzeć na tarce.Odcisnąć z nadmiaru soku.
Budynie ugotować według przepisu.
Wyłożyć na blaszkę jedną część ciasta,nanieść jabłka,na jabłka wylać gorący budyń i przykryć startą na tarce drugą częścią ciasta(najlepiej wcześniej włożyć ją do zamrażalnika).
Piec ok.45min w temp.180st.C
SMACZNEGO!!!!