Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6031
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1836
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6031
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1836
 
         
        Składniki
Dno formy wylozyc biszkoptami.Gorący mus polączyc z jedną galaretką w proszku,dokladnie wymieszac(mus mozna przygotowac w domu,rozgotowując obrane jablka z cukrem),zchlodzony polozyc na biszkopty,wstawic do lodowki.Drugą galareyke rozpuscic w 1/3 ilosci przewidzianej na opakowaniu wody,ostudzic,zmieszac z bitą smietaną wylozyc na jablka.Przygotowac trzecią galaretke z polową wody a gdy zacznie sie scinac,przelozyc na ciasto udekorowac rozą z jablka.