Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1150
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 787
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1150
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 787
Składniki
Dno formy wylozyc biszkoptami.Gorący mus polączyc z jedną galaretką w proszku,dokladnie wymieszac(mus mozna przygotowac w domu,rozgotowując obrane jablka z cukrem),zchlodzony polozyc na biszkopty,wstawic do lodowki.Drugą galareyke rozpuscic w 1/3 ilosci przewidzianej na opakowaniu wody,ostudzic,zmieszac z bitą smietaną wylozyc na jablka.Przygotowac trzecią galaretke z polową wody a gdy zacznie sie scinac,przelozyc na ciasto udekorowac rozą z jablka.