Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8466
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2965
Polecam.
Odsłon: 1718
Polecam.
Odsłon: 496
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8466
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2965
Polecam.
Odsłon: 1718
Polecam.
Odsłon: 496
Składniki
Dno formy wylozyc biszkoptami.Gorący mus polączyc z jedną galaretką w proszku,dokladnie wymieszac(mus mozna przygotowac w domu,rozgotowując obrane jablka z cukrem),zchlodzony polozyc na biszkopty,wstawic do lodowki.Drugą galareyke rozpuscic w 1/3 ilosci przewidzianej na opakowaniu wody,ostudzic,zmieszac z bitą smietaną wylozyc na jablka.Przygotowac trzecią galaretke z polową wody a gdy zacznie sie scinac,przelozyc na ciasto udekorowac rozą z jablka.