Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto cukrem i kakaem płynące w ustach się rozpływające
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 250
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 250
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 20
Składniki
Z białek ubic pianę
Utrzeć żółtka z cukrem , dodać do białek , wymieszać. Wlać oliwę oraz wodę , dodać mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać.
Odlać pół szklanki ciasta , dodać kakao , wymieszać
Wlać ciasto do foremki , wierzch polać ciastem z kakaem.
Piec ok 50 minut w temp. 170 stopni