Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pelen bakali z dodatkiem jablka co sprawia, ze jest wilgotny a zarazem puszysty.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1929
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1929
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem,kolejno dodajemy obydwie maki,olej,proszek do pieczenia i sode,nastepnie marchewke starta na tarce o malych oczkach,jedno jablko pokrojone w kostke a drugie starte na tarce o grubych oczkach,na koncu dajemy rodzynki i orzechy drobno pokrojone.Mieszamy dobrze i wylewamy do keksowki wylozonej papierem do pieczenia.Pieczemy w 180° stopniach 35-40' Ostudzony polewamy dowolna polewa.