Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pelen bakali z dodatkiem jablka co sprawia, ze jest wilgotny a zarazem puszysty.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem,kolejno dodajemy obydwie maki,olej,proszek do pieczenia i sode,nastepnie marchewke starta na tarce o malych oczkach,jedno jablko pokrojone w kostke a drugie starte na tarce o grubych oczkach,na koncu dajemy rodzynki i orzechy drobno pokrojone.Mieszamy dobrze i wylewamy do keksowki wylozonej papierem do pieczenia.Pieczemy w 180° stopniach 35-40' Ostudzony polewamy dowolna polewa.