Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Keks na święta, ale też na długie letnie wieczory z bliskimi. Niedawno chciałem zorbić coś słodkiego i jak pilnowałem braci to zrobiłem keks ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masło utrzeć z cukrem do białości dodając po 1 jajku i po pół szklanki mąki, cukier waniliowy.
Do masy dodać bakalie obtoczone w mące i delikatnie wymieszać.
Masę przelać do foremki keksowej i piec przez 1 godzinę w temperaturze 180°C. Sprawdzić wykałaczką dla pewności. SMACZNEGO.