Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Keks na święta, ale też na długie letnie wieczory z bliskimi. Niedawno chciałem zorbić coś słodkiego i jak pilnowałem braci to zrobiłem keks ;)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 264
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4980
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 526
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 264
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4980
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 526
Składniki
Masło utrzeć z cukrem do białości dodając po 1 jajku i po pół szklanki mąki, cukier waniliowy.
Do masy dodać bakalie obtoczone w mące i delikatnie wymieszać.
Masę przelać do foremki keksowej i piec przez 1 godzinę w temperaturze 180°C. Sprawdzić wykałaczką dla pewności. SMACZNEGO.