Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM DO CIASTA, KTÓRY ZAWSZE SIĘ UDAJE :)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 451
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1806
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 368
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 451
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1806
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 368
Składniki
1 SZKLANKĘ CUKRU PUDRU UTRZEĆ Z 5 ŻÓŁTKAMI NA PUCH. WSYPAĆ DO TEGO 2 BUDYNIE Z TOREPKI I WYMIESZAĆ MIKSEREM. ZAGOTOWAĆ 1/2 LITRA MLEKA. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLAĆ MASĘ Z CUKRU, ŻŁÓTEK I BUDYNIU. ZAGOTOWAĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. WYSTUDZIĆ POWSTAŁĄ MASĘ BUDYNIOWĄ A NASTĘPNIE UTRZEĆ Z MARGARYNĄ. GOTOWYM KREMEM MOŻNA PRZEKŁADAĆ CIASTO.