Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM DO CIASTA, KTÓRY ZAWSZE SIĘ UDAJE :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1062
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1062
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Składniki
1 SZKLANKĘ CUKRU PUDRU UTRZEĆ Z 5 ŻÓŁTKAMI NA PUCH. WSYPAĆ DO TEGO 2 BUDYNIE Z TOREPKI I WYMIESZAĆ MIKSEREM. ZAGOTOWAĆ 1/2 LITRA MLEKA. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLAĆ MASĘ Z CUKRU, ŻŁÓTEK I BUDYNIU. ZAGOTOWAĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. WYSTUDZIĆ POWSTAŁĄ MASĘ BUDYNIOWĄ A NASTĘPNIE UTRZEĆ Z MARGARYNĄ. GOTOWYM KREMEM MOŻNA PRZEKŁADAĆ CIASTO.