Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM DO CIASTA, KTÓRY ZAWSZE SIĘ UDAJE :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 621
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 300
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 621
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 300
Składniki
1 SZKLANKĘ CUKRU PUDRU UTRZEĆ Z 5 ŻÓŁTKAMI NA PUCH. WSYPAĆ DO TEGO 2 BUDYNIE Z TOREPKI I WYMIESZAĆ MIKSEREM. ZAGOTOWAĆ 1/2 LITRA MLEKA. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLAĆ MASĘ Z CUKRU, ŻŁÓTEK I BUDYNIU. ZAGOTOWAĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. WYSTUDZIĆ POWSTAŁĄ MASĘ BUDYNIOWĄ A NASTĘPNIE UTRZEĆ Z MARGARYNĄ. GOTOWYM KREMEM MOŻNA PRZEKŁADAĆ CIASTO.