Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KREM DO CIASTA, KTÓRY ZAWSZE SIĘ UDAJE :)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 459
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5695
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 459
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5695
Składniki
1 SZKLANKĘ CUKRU PUDRU UTRZEĆ Z 5 ŻÓŁTKAMI NA PUCH. WSYPAĆ DO TEGO 2 BUDYNIE Z TOREPKI I WYMIESZAĆ MIKSEREM. ZAGOTOWAĆ 1/2 LITRA MLEKA. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLAĆ MASĘ Z CUKRU, ŻŁÓTEK I BUDYNIU. ZAGOTOWAĆ, CIĄGLE MIESZAJĄC. WYSTUDZIĆ POWSTAŁĄ MASĘ BUDYNIOWĄ A NASTĘPNIE UTRZEĆ Z MARGARYNĄ. GOTOWYM KREMEM MOŻNA PRZEKŁADAĆ CIASTO.