Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przyrządzeniu- bez pieczenia. Warto spróbować. Smacznego :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6070
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6070
Składniki
Krem: 4 szkl mleka, cukier i cukier waniliowy i masło - zagotować. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać i wlać do gotującej się masy - zagotować ( można chwilkę dłużej pogotować ciągle mieszając, żeby krem był bardziej gęsty) Gorący krem wlać na blachę wcześniej wyłożoną jedną warstwą krakersów a następnie ułożyć krakersy na wierzchu masy. Po ostygnięciu Kremówkę włożyć do lodówki. Wierzch posypać cukrem pudrem.
Opcjonalnie: dla uzyskania aromatu, można do masy dać kilka kropel np zapachu waniliowego itp. :) Cukru można dać mniej wg uznania :) Budyń może być śmietankowy, wtedy masa będzie bardziej biała.
Smacznego