Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przyrządzeniu- bez pieczenia. Warto spróbować. Smacznego :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424694
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10603
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336904
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4693
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424694
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10603
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336904
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4693
Składniki
Krem: 4 szkl mleka, cukier i cukier waniliowy i masło - zagotować. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać i wlać do gotującej się masy - zagotować ( można chwilkę dłużej pogotować ciągle mieszając, żeby krem był bardziej gęsty) Gorący krem wlać na blachę wcześniej wyłożoną jedną warstwą krakersów a następnie ułożyć krakersy na wierzchu masy. Po ostygnięciu Kremówkę włożyć do lodówki. Wierzch posypać cukrem pudrem.
Opcjonalnie: dla uzyskania aromatu, można do masy dać kilka kropel np zapachu waniliowego itp. :) Cukru można dać mniej wg uznania :) Budyń może być śmietankowy, wtedy masa będzie bardziej biała.
Smacznego