Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30967
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4967
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30967
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4967
Składniki
Wszystko razem dobrze ugnieść, najlepiej ręcznie. Jeśli ciasto będzie zbyt miękkie dosypać mąki. Wyłożyć na blachę a następnie upiec.
Masa: 3/4 kostki margaryny, 3/4 szklanki wody,1 szklanka cukru, 1 mleko w proszku, 1 paczka orzechów włoskich.
Margarynę, wodę i cukier roztopić i wystudzić. Do tego dodać mleko w proszku i orzechy. Wszystko zmiksować. I wylać na ciasto. Poczekać aż zastygnie masa. I można podawać. Smacznego.