Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest słodka,krucha i bardzo smaczna polecam!!!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4641
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4641
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Składniki
Blachę lub tortownicę starannie wysmaruj masłem lub wyłóż papierem do pieczenia.
Utrzyj ciasto z masła,cukru,z 2 opakowań cukru waniliowego,soli,cynamonu i mąki.
Przygotuj masę jabłkową: owoce obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.Lekko odciśnij soki i wymieszaj z bułką tartą i z 1 opakowaniem cukru waniliowego.
Wyłóż formę 3/4 ciasta na wierzchu połóż masę jabłkową. Posyp kruszonką z pozostałego ciasta
Piecz na środkowej półce piekarnika temp 195 stopni.Jeśli masz piekarnik z obiegiem powietrza to trochę niżej.