Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jako spod do ciast, moj najlepszy przepis na bozonarodzeniowe ciasteczka
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15179
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8947
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15179
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4221
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8947
Składniki
Make posiekac z maslem, cukrem, jajkiem i sola. Zagniesc ze smietana i ewentualnie z kakao. Zawinac w folie i wstawic co najmniej na 30 minut do lodowki.