Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 793
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425160
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 793
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425160
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Składniki
połamać czekolade na kawałki
rozpuścić w rondlu na małym ogniu
dodać cukier i margaryne
przestudzić
do lekko ciepłej mary dodać żułtko i śmietane
wymieszać
wstawić do lodówki na 20min.
uformować kulki
i obtaczać w posybce