Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon malinowy czas zacząć! Każdy z nas zna smak malin ucieranych z cukrem ale do takiego połączenia przekonał mnie kiedyś mój tata i tak już zostało do dziś :-) Najbardziej smakuje z malin zerwanych samodzielnie bo po pracy czeka nas sama przyjemność :-)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3834
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414679
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2378
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3834
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414679
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2378
Składniki
Maliny umyj i wrzuć do kubeczka. Dokładnie rozetrzyj je łyżeczką na miazgę. Dodaj cukru do smaku (u mnie ok. 3 łyżeczek) oraz 2 łyżki śmietany. Wymieszaj. Smacznego Dziś dodałam do tego odrobinę porzeczek dla zaostrzenia kwaskowatości i wyszło naprawdę super.