Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon malinowy czas zacząć! Każdy z nas zna smak malin ucieranych z cukrem ale do takiego połączenia przekonał mnie kiedyś mój tata i tak już zostało do dziś :-) Najbardziej smakuje z malin zerwanych samodzielnie bo po pracy czeka nas sama przyjemność :-)
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 381
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1460
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5668
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 339
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 381
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1460
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5668
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 339
Składniki
Maliny umyj i wrzuć do kubeczka. Dokładnie rozetrzyj je łyżeczką na miazgę. Dodaj cukru do smaku (u mnie ok. 3 łyżeczek) oraz 2 łyżki śmietany. Wymieszaj. Smacznego Dziś dodałam do tego odrobinę porzeczek dla zaostrzenia kwaskowatości i wyszło naprawdę super.