Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon malinowy czas zacząć! Każdy z nas zna smak malin ucieranych z cukrem ale do takiego połączenia przekonał mnie kiedyś mój tata i tak już zostało do dziś :-) Najbardziej smakuje z malin zerwanych samodzielnie bo po pracy czeka nas sama przyjemność :-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 380
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 380
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Maliny umyj i wrzuć do kubeczka. Dokładnie rozetrzyj je łyżeczką na miazgę. Dodaj cukru do smaku (u mnie ok. 3 łyżeczek) oraz 2 łyżki śmietany. Wymieszaj. Smacznego Dziś dodałam do tego odrobinę porzeczek dla zaostrzenia kwaskowatości i wyszło naprawdę super.