Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon malinowy czas zacząć! Każdy z nas zna smak malin ucieranych z cukrem ale do takiego połączenia przekonał mnie kiedyś mój tata i tak już zostało do dziś :-) Najbardziej smakuje z malin zerwanych samodzielnie bo po pracy czeka nas sama przyjemność :-)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2179
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1994
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2179
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1994
Składniki
Maliny umyj i wrzuć do kubeczka. Dokładnie rozetrzyj je łyżeczką na miazgę. Dodaj cukru do smaku (u mnie ok. 3 łyżeczek) oraz 2 łyżki śmietany. Wymieszaj. Smacznego Dziś dodałam do tego odrobinę porzeczek dla zaostrzenia kwaskowatości i wyszło naprawdę super.