Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka maślane, które można zrobić na wiele sposobów np. bez glutenu czy bez cukru. Mega proste i szybkie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1465
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1464
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1657
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1465
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1464
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1657
Składniki
Płatki owsiane i migdały mielimy.
Wszystkie składniki po kolei dodajemy do masy i ugniatamy ciasto.
Rozwałkowujemy ciasto i wykrawamy ciastka.
Jeśli do słodzenia używamy płynnego np. miodu czy syropu z agawy ciasto jest bardziej lepkie, wówczas formujemy w dłoniach ciasteczka.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Pieczemy z termoobiegiem 10-15 minut.