Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie a za razem smaczne ciacho. Idealne dla lubiących jabłka w cieście :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 229
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 229
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Składniki
Jabłka umyć, obrać, pokroić na kawałeczki.
Całe jaja utrzeć z cukrem. Mąki połączyć ze sobą dodać proszek do pieczenia i stopniowo dodawać do masy jajecznej, na końcu dodać aromat. Ciasto wylać do tortownicy (posmarowanej i oprószonej), ułożyć jabłuszka i posypać cynamonem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 45 minut w temperaturze 180 st.