Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8070
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 379
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8070
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 379
Składniki
w rondlu zagotować: mleko, margarynę, cukier i kakao. Pozostawić do wystygnięcia. Białka ubić na sztywna piane. do wystudzonej masy kakaowej dodać po kolei: żółtka, make, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, dżem. Na końcu dodać ubite białka i wymieszać. piec w temp. 180°C około 40min.