Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15107
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15107
Składniki
Mango obrac i pokroic w kostke, zmiksowac razem z starta skorka z limonek, na gladka mase
Sok z limonek podgrzac i rozpuscic w nim zelatyne.
W duzej misce ubic jajka i zoltko z cukrem i cukrem waniliowym, tak dlugo az masa bedie biala i puszysta. Nastepnie powoli, po jednej lyzce dodawac mase z mango. Wlac rozpuszczona zelatyne i szybko wymieszac. Mus przelozyc do miseczek i schlodzic w lodowce. Smacznego!