Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8047
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8047
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3597
Składniki
Mango obrac i pokroic w kostke, zmiksowac razem z starta skorka z limonek, na gladka mase
Sok z limonek podgrzac i rozpuscic w nim zelatyne.
W duzej misce ubic jajka i zoltko z cukrem i cukrem waniliowym, tak dlugo az masa bedie biala i puszysta. Nastepnie powoli, po jednej lyzce dodawac mase z mango. Wlac rozpuszczona zelatyne i szybko wymieszac. Mus przelozyc do miseczek i schlodzic w lodowce. Smacznego!