Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Składniki
Mango obrac i pokroic w kostke, zmiksowac razem z starta skorka z limonek, na gladka mase
Sok z limonek podgrzac i rozpuscic w nim zelatyne.
W duzej misce ubic jajka i zoltko z cukrem i cukrem waniliowym, tak dlugo az masa bedie biala i puszysta. Nastepnie powoli, po jednej lyzce dodawac mase z mango. Wlac rozpuszczona zelatyne i szybko wymieszac. Mus przelozyc do miseczek i schlodzic w lodowce. Smacznego!