Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Drożdże rozkruszyć i posypać cukrem, cukrem waniliowym. Roztrzepane jajka, 2 szklanki mąki i olej dodać do drożdży. Tego wszystkiego nie mieszać, wstawić do lodówki na 12 godzin. Na następny dzień wymieszać i dodać 2 szklanki mąki, troszeczkę soli i dobrze wymieszać. Na ciasto wyłożyć owoce, ser, mak- do wyboru.