Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,tanie i pyyysznee:-)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
Składniki
wszystkie składniki zagniatamy,formujemy kuleczki mniejsze od orzecha włoskiego,układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia,każdą kulkę spłaszczamy widelcem nadając jednocześnie wzorek:-)
pieczemy 15-20 min w 180 stopniach