Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi siś szybciej, niż je ! ! :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11253
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11797
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1618
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11253
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11797
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1618
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając 2 opakowania cukru z prawdziwą wanilią lub cukier waniliowy. W tarkcie miksowania z masłem dodać ajerkoniak, o ile ciastka nie są przeznaczone dla dzieci. Przełożyć krakersy kremek, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyzeczki. Schłodzić. Posypać cukrem pudrem.