Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi siś szybciej, niż je ! ! :)
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23108
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1240
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104943
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23108
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1240
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104943
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając 2 opakowania cukru z prawdziwą wanilią lub cukier waniliowy. W tarkcie miksowania z masłem dodać ajerkoniak, o ile ciastka nie są przeznaczone dla dzieci. Przełożyć krakersy kremek, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyzeczki. Schłodzić. Posypać cukrem pudrem.