Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1091
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5648
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18109
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1091
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5648
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18109
Składniki
Cukier i miód podgrzać w garnku.
Dodać masło.
Wymieszać
Dodać cynamon, cukier waniliowy, goździki i kakao. < do garnka>
Zmieszać mąkę i proszek do pieczenia.
Wszystko razem ugnieść.
Rozwałkować - cienko
Powycinać
Posmarować żółtkiem. <niekoniecznie>
Wyłożyć na blachę.
Piec 10 minut w 180 stopniach
UWAGA: 1 funt = 453,59237 grama