Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1539
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1637
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1539
Składniki
wszystkie składniki wymieszać i zagnieść ciasto, rozgrzać patelnię do orzeszków i nakładać ciasto w otworki po okolo 1/2 łyżeczki piec z obu stron około 5 minut.
Krem: cukier puder, żółtko i masło zmiksować, mleko w proszku rozrobić odrobiną wrzątku na "gęstą śmietankę", wystudzić i dodać stopniowo do zmiksowanej masy, natępnie dodać zapach i sok z cytryny