Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znika z talerzy w mgnieniu oka:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4720
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4720
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem. Dodać sodę, kakao i cynamon, wymieszać. Następnie dodać mąkę i olej. Na koniec dodać mleko i dżem (jeżeli dżem jest rzadki, mleka może być mniej). Piec 40 minut w 180st.
Karmel z orzechami: posiekane orzechy włoskie, 1 łyżka masła, 3 łyżki cukru, 3 łyżki mleka, 3 łyżki miodu
Na patelni rozpuścić masło, dodać pozostałe składniki. Podsmażyć ciągle mieszając. Gorące wylać na upieczone ciasto.