Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaczne i robi się je szybko i przyjemnie:))
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1413
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 154
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 318
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 171
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3566
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1413
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 154
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 318
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 171
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3566
Składniki
Jabłka obrać, pokroić na kawałki. Wszystkie składniki ciasta wyrobic , jak na pierogi. Musi być miękkie. Rozwałkować, wyciąć krążki, nakładać po kawałku jabłka i sklejać, jak pierożki. Można posmarować rozmąconym jajkiem i posypać cukrem.Piec na złoty kolor w tem. 170 st. ok.35min. Można też polać pierożki polewą(po upieczeniu): 1/4 kostki masła-rozpuścić, dodać tyle cukru pudru, żeby powstała masa i dodać aromat pomarańczowy.Polewamy i czekamy, aż zastygnie-super! Smacznego. .