Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla zakochanych w kokosach:D
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Składniki
mleko zagotowujemy wraz z cukrem pudrem (można dodać więcej niż 2 łyżki) i kokosami, następnie odstawiamy do ostygnięcia. w międzyczasie przygotowujemy galaretki i odstawiamy. gdy masa kokosowa będzie zimna łączymy ją z roztarta margaryna i na końcu z białkami (są w przepisie ale ja ich nie dodaje). wykładamy krem na biszkopt na to wylewamy galaretkę. po stężeniu galaretki układamy petitki wcześniej namoczone w wodzie lub jak ktoś woli w alkoholu