Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nieskomplikowany przepis,a ciasto poleży kilka dni
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Składniki
Jaja ubić z cukrem,cynamonem, dodać przesianą mąkę z proszkiem i sodą,wlać olej
Dodać uprzednio ugotowane i wystudzone puree z dyni i bakalie.
Wylać do wysmarowanej i posypanej bułką formy ( ja wlewam do prodiża z kominkiem,więc jest to ciasto dośc wyrośnięte)