Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Przepis na sezamki"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Rozpuść margarynę. Dodaj cukier oraz miód. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wsyp sezam, wymieszaj. Smaż chwilę.
Masę wyłóż na blachę. Piekarnik nagrzej do 200°C. Piecz, aż się zrumieni. Jeszcze ciepłą masę od razu pokrój na kawałeczki, zdejmij z blachy.
<strong>Danuta Piecyk z Goździkowa</strong>Źródło: Takie jest życie