Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Przepis na sezamki"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Rozpuść margarynę. Dodaj cukier oraz miód. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wsyp sezam, wymieszaj. Smaż chwilę.
Masę wyłóż na blachę. Piekarnik nagrzej do 200°C. Piecz, aż się zrumieni. Jeszcze ciepłą masę od razu pokrój na kawałeczki, zdejmij z blachy.
<strong>Danuta Piecyk z Goździkowa</strong>Źródło: Takie jest życie