Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Przepis na sezamki"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Składniki
Rozpuść margarynę. Dodaj cukier oraz miód. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wsyp sezam, wymieszaj. Smaż chwilę.
Masę wyłóż na blachę. Piekarnik nagrzej do 200°C. Piecz, aż się zrumieni. Jeszcze ciepłą masę od razu pokrój na kawałeczki, zdejmij z blachy.
<strong>Danuta Piecyk z Goździkowa</strong>Źródło: Takie jest życie