Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2991
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2991
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
namoczyć żelatyne,rospuścićją w gorącej wodzie z dodatkiem cukru.
w dużym naczyniu zmiksować mango z mlekiem i lodem.
dodać żelatyne i dokładnie wymieszać
gdy całość zaczie gęstnieć , przełożyć do miseczek i wstawić do lodówki na 3 godziny.
przed podaniem skropić pudding sokiem cytrynowym.
można podać go z cząstkami limetki.