Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
namoczyć żelatyne,rospuścićją w gorącej wodzie z dodatkiem cukru.
w dużym naczyniu zmiksować mango z mlekiem i lodem.
dodać żelatyne i dokładnie wymieszać
gdy całość zaczie gęstnieć , przełożyć do miseczek i wstawić do lodówki na 3 godziny.
przed podaniem skropić pudding sokiem cytrynowym.
można podać go z cząstkami limetki.