Do góry

Desery Przepis na:

Ratatouille

Ratatouille

Autor:

Przepisów i artykułów: 661 Ocena: 5694

Dodano:

Odsłon: 5

Przepis wart wypróbowania: "Ratatouille"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Ratatouille

Przygotowanie

  1. Na oleju przesmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę ze zmiażdżonym czosnkiem.

  2. Dodaj umytą i pociętą w grubą kostkę paprykę. Gdy zmięknie, dołóż pokrojoną cukinię oraz bakłażana.

  3. Zalej całość pokrojonymi pomidorami z sosem.

  4. Na koniec wymieszaj potrawę z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i szczyptą chili.

  5. Ratatouille podawaj ze świeżą bagietką.

    Źródło: Telemax

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: Ratatouille

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń