Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 809
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12660
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 809
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12660
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę ze zmiażdżonym czosnkiem.
Dodaj umytą i pociętą w grubą kostkę paprykę. Gdy zmięknie, dołóż pokrojoną cukinię oraz bakłażana.
Zalej całość pokrojonymi pomidorami z sosem.
Na koniec wymieszaj potrawę z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i szczyptą chili.
Ratatouille podawaj ze świeżą bagietką.Źródło: Telemax