Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę ze zmiażdżonym czosnkiem.
Dodaj umytą i pociętą w grubą kostkę paprykę. Gdy zmięknie, dołóż pokrojoną cukinię oraz bakłażana.
Zalej całość pokrojonymi pomidorami z sosem.
Na koniec wymieszaj potrawę z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i szczyptą chili.
Ratatouille podawaj ze świeżą bagietką.Źródło: Telemax