Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1519
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1519
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę ze zmiażdżonym czosnkiem.
Dodaj umytą i pociętą w grubą kostkę paprykę. Gdy zmięknie, dołóż pokrojoną cukinię oraz bakłażana.
Zalej całość pokrojonymi pomidorami z sosem.
Na koniec wymieszaj potrawę z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i szczyptą chili.
Ratatouille podawaj ze świeżą bagietką.Źródło: Telemax