Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, bez pieczenia, więc można przygotować w największy upał.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1458
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5975
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18811
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1458
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5975
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18811
Składniki
2 wafle i herbatniki pokruszyć.
Margarynę rozpuścić, dodać cukier, kakao.
Galaretkę rozpuścić w 1 szkl. wody, wlać do masy kakaowej (gorącej), wymieszać. Dodać pokruszone wafle i jeszcze raz wszystko wymieszać.
Gorącą masą posmarować wafle, w jednym końcu położyć banany i zwinąć w roladę (każdy wafel osobno). Wstawić do lodówki żeby stężały.