Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie na upalne dni
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 591
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 591
Składniki
Biszkopt upiec na dużej blasze (z piekarnika) wyłożonej papierem do pieczenia.upieczony i jeszcze gorący zwinąć razem z papierem i zostawić do wystygnięcia
Śmietanę ubić dodać truskawki,cukier i rozpuszczoną w ma lej ilości wody żelatynę.wszystko jeszcze raz zmiksować i włożyć na chwilę do lodówki.Biszkopt rozwinąć usunąć papier i wyłożyć tężejącą masę - zwinąć