Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na slodko i bez pieczenia o wspanialym smaku.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8718
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8718
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Maslo rozpuscic z cukrem i kakao,dodac pokruszone herbatniki (polowe mozna zmiksowac polowe pokruszyc) oraz rodzynki namoczone wczesniej (mozna namoczyc w ulubionym likierze), na koncu dodajemy ciepla i rozpuszczona w 3/4 szklanki goracej wody. Tak otrzymana mase wykladamy na andrut,rozprowadzamy po calej powierzchni,czekamy ok.10 ' az andrut nawilgnie od cieplej masy i zwijamy w rolade.Odstawiamy do lodowki na 2 godz. Stezala kroimy na dowolnej wielkosci krazki.