Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na slodko i bez pieczenia o wspanialym smaku.
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 123
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 73
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 63
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 123
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 73
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 63
Składniki
Maslo rozpuscic z cukrem i kakao,dodac pokruszone herbatniki (polowe mozna zmiksowac polowe pokruszyc) oraz rodzynki namoczone wczesniej (mozna namoczyc w ulubionym likierze), na koncu dodajemy ciepla i rozpuszczona w 3/4 szklanki goracej wody. Tak otrzymana mase wykladamy na andrut,rozprowadzamy po calej powierzchni,czekamy ok.10 ' az andrut nawilgnie od cieplej masy i zwijamy w rolade.Odstawiamy do lodowki na 2 godz. Stezala kroimy na dowolnej wielkosci krazki.