Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na slodko i bez pieczenia o wspanialym smaku.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3020
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3020
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Maslo rozpuscic z cukrem i kakao,dodac pokruszone herbatniki (polowe mozna zmiksowac polowe pokruszyc) oraz rodzynki namoczone wczesniej (mozna namoczyc w ulubionym likierze), na koncu dodajemy ciepla i rozpuszczona w 3/4 szklanki goracej wody. Tak otrzymana mase wykladamy na andrut,rozprowadzamy po calej powierzchni,czekamy ok.10 ' az andrut nawilgnie od cieplej masy i zwijamy w rolade.Odstawiamy do lodowki na 2 godz. Stezala kroimy na dowolnej wielkosci krazki.