Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimową porą można zostać nałogowcem tego wynalazku.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 583
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22725
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 583
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22725
Składniki
Masło, cukier kakao gotujemy.Galaretkę rozpuścić w wodzie i wlać do gorącej masy. Pokrusz petitki i 1 wafel dodaj do masy. Masą smaruj wafel ( każdy z osobna) poczekaj moment by namokły. Na środku każdego ułóż banany zrolować. Wafle mogą popękać - nic nie szkodzi.Roladki owinąć w folię i włożyć do lodówki do zastygnięcia.