Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do wykonania i bardzo dobre i bardzo słodkie :)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
MASA 1: Herbatniki drobno pokruszyć - najlepiej zmielić. Zagotować mleko z cukrem, dodać kakao. Do gotującego wsypać pokruszone herbatniki i dokładnie wymieszać. Gorącą masą posmarować andruty.
MASA 2: Mleko zagotować, wsypać wiórki - zaparzyć i ostudzić. Masło utrzeć z cukrem dodając stopniowo masę kokosową(wystudzoną). Powstałą masę rozsmarować na masie herbatnikowej. Zwinąć w rulon i wstawić do lodówki.